Rekli su o meni

"Mirjana je kao trener i kouč vrlo otvorena i spremna da radi sa različitim profilima ljudi. Vrlo je komforna u  adu sa top menažmentom. Fleksibilna je i spremna da redefiniše ugovor ukoliko je to potrebno. Mirjana ima snažno razvijene komunikacione veštine, analitičke sposobnosti kao i volju da definisane ciljeve realizuje. Njena ljubav prema onome što radi je očigledna"
Ivana Penčić Vlajić i Marija Vojnović Nešović, Delta HOLDING

"Od svih treninga koje sam pohadjao tokom svoje karijere, u nasim sesijama, odnos izmedju vremena provedenog na treningu i rezultata je bio ubedljivo najpovoljniji. NLP pristup resavanju svakodnevnih poslovnih i privatnih izazova mi je otvorio potpuno novu perspektivu. Cesto sam dobijao izuzetno prakticne nacine suocavanja sa izazovima, a cesto i potvrdu ispravnosti puta kojim sam se kretao."

Dmitrij Janković, Small Business and Partner Sales Team Manager, VIP mobile

"Tokom celokupnog projekta coach Mirjana Gomilanović je pokazala visok nivo posvećenosti i profesionalizma. U njoj smo naišli na pouzdanog partnera. Pomogla nam je da razvijamo naše potencijale  i u ovom trenutku sigurno koračamo ka novim poslovnim uspesima. Postali smo bolji u svakom pogledu, a velike zasluge za to možemo pripisati našem coachu."
Lidija Ivanović, CEO Agencija za marketing Moment

"Hvala Mirjana! Zbog tebe se osećam da imam velikog prijatelja ovde. Ti se obraćaš iz svog srca mom srcu. Ti si iskrena osoba koja se posvetila tome da nam pomogne da stignemo do našeg cilja. Ti si veoma posebna osoba koja gotovo da čita misli i savršeno razume ljude."
NjKV Princeza Katarina Karadjordjević

"Moja sreća i privilegija je da imam Mirjanu Gomilanović za ličnog kouča. Zahvaljujući kontinuiranom i sistematskom radu sa njom, postepenim prevazilaženjem ličnih izazova, uz ohrabrujuće, ali osmišljenim planovima realno potkovane afirmacije da je „nebo granica“ i „sve što mi treba već je u meni“, podigla sam kvalitet svog života za stepenicu više i svakim danom postajem bolja za sebe, a samim tim i za one koje volim i koji me vole. Hvala Mirjani za koučing i preporuka svima koji traže podršku i svetionik za svoje snove... Ja moj upravo bojim :)"
Ivana Mihajlović, HR konsultant


"Kod Mirjane sam dospela slučajno, a što se coaching tiče, znala sam samo da postoji nešto što se tako zove. Imala sam problem koji nisam umela da rešim i Mirjana mi je ponudila  program koji je prilagodila specijalno za mene i moj problem.  Odlučila  sam da vidim kako to izgleda i nisam se pokajala. Dočekala me je vedra i prijatna osoba sa kojom sam se već posle nekoliko minuta našla  u razgovoru kao sa dugogodišnjim prijateljem, ali i više od toga jer mi je usput postavljala pitanja o kojima se ja nikad nisam setila da razmišljam. Možda se čini kratko, nekoliko susreta jednom nedeljno, da se dođe do srži nekog problema, ali razgovori sa Mirjanom su veoma intenzivni I sadržajni. Nisam dobila odgovore i savete za moj problem, već uputstva kako da sama dođem do odgovora, što je od neprocenjive vrednosti jer se može primeniti I na druge aspekte života. Susreti sa Mirjanom nisu samo savetovanja, već iskustvo koje menja život. Hvala Mirjana!"
Jelena Obradović, dipolomirani arhitekta