Moja biografija

Profesionalni Sertifikovani Coach i Registrovani Mentor Coach pri Međunarodnoj Federaciji Coacheva (PCC, International Coach Federaion, ICF); Sertifikovani sam coach Ericksonovog Instituta za coaching (Vankuver, Kanada), PCM coach po metodologuji Dr Taibi Kahler, ; sertifikovani konsultant i trener jedne od najvećih svetskih konsultantskih kuća Persona Global, USA; konsultant i trener po metodologiji SDI - Personal strenght, UK; NLP Business Practitioner akreditovan od strane International Association od NLP Institutes.Germany. 

Od 2013 sam član udruženja "Klub prvih žena", a od 2014. mentorka u programu „Podeli svoje znanje - postani mentorka", koji organizuju Ambasada USA, ERSTE Banka, OEBS i Evropski pokret u Srbiji. Članica sam "Udruženja Poslovnih žena".

2014. godine sam izdala knjigu "Svetionik u meni" koja na veoma lak, prijemčiv način približava coaching, kao stil života.

Poslednjih godina vodim projekte coachinga, edukacija i razvoja zaposlenih u velikim domaćim i internacionalnim kompanijama.

Coachingom sam počela da se bavim 2004. godine, radeći u IBMu na poziciji menadžera tima prodavaca. Primenjivala sam coaching kao stil rukovođenja i uvidela njegovu veliku snagu.

Profesionalno se bavim coachingom već više od pet godina. Pomažem uspešnima i ljudima u procesu tranzicije (promene posla) da se oslobode i žive svoj život odgovorno i slobodno  - u isto vreme! Ja sam poslovni coach – bavim se poslovnim  temama koje doprinose kvalitetu kako poslovnog tako i privatnog života. Osnovna specijalnost mi je oblast Executive coaching - Work / Life balance (coaching za top menadžment - životni balans).

Više od dvanaest godina sam provela na pozicijama direktora i menadžera prodaje i marketinga u domaćim i internacionalnim kompanijama (IBM, Siemens, Telekom Srbija i Orion telekom). Pored komercijalnih, obavljala sam i funkcije trenera, mentora i coacha prodavaca i srednjeg menadžmenta u svojim matičnim kompanijama. Mnogi od njih su danas vrhunski lideri uspešnih timova. 

Tokom rada u IBMu bila sam regionalni lider prodaje i upravljala timom prodavaca. Osnovni (gotovo jedini) stil upravljanja ljudima u ovoj kompaniji je coaching.
U Telekomu Srbija, bila sam mentor i coach grupi od 20 Key Account Managera i bila zadužena kako za transfer prodajnih veština, tako i za lični razvoj.
Radeći kao direktor marketinga u Orion telekomu coachingom sam razvijala kako zaposlene u marketing timu, tako i poslovanje kroz razvoj i sprovođenje ideja. Bila sam i Sales Force Development Partner, gde sam radila na razvoju prodavaca kroz modularnu edukaciju – počev od osnova prodaje, preko komunikacije i pregovaranja, do modelovanja uspešnih prodavaca i razvoja strategija prodaje.
Radeći u regionalnoj konsultantskoj kompaniji   - Atria, imala sam priliku da učestvujem i vodim projeke razvoja komunikacjskih veština, razvoja timova i zadržavanja talenata, kao i projekte timske motivacije u domaćim i stranim kompanijama različitih veličina i industrija.

Kao profesionalni coach osećam odgovornost kako prema sebi tako i prema svojim klijentimaStoga se usavršavam i neprekidno radim na sebi i svojoj veštini.

Od septembra 2011. sam vlasnik i direktor u Agenciji "One2grow" - Leadership coaching koja se bavi razvojem potencijala poslovanja, organizacija i pojedinaca kroz obuke, konsalting i coaching. 

Po formalnom obrazovanju sam magistar elektrotehnike.
Srećno sam udata i imam troje dece.