Koliko coaching košta?

Coaching je vaša investicija u sebe, pa je samim tim i način na koji ćete kreirati svoj paket vaša individualna stvar i zavisi samo od vaših potreba i razloga za angažovanjem coacha. Coaching je u, svojoj osnovi, usmeren na akciju i rezultate. Svi programi se baziraju na mesečnoj investiciji.

Investicija – cena se formira na osnovu nekoliko elemenata: načina rada koji sami kreirate, razgovora sa mnom i vaših potreba. Ako vam treba opšta informacija – šta ljudi najčešće izaberu, onda vam mogu reći da je to najčešće paket od tri sesije u toku meseca, koje traju izmedju 45 i 60 minuta, i obavežu se na coaching u trajanju tri ili šest meseci.

Ako planirate da investirate u tri mesečne sesije, najčešće to radimo tako što sesije održavamo jednom nedeljno u prve tri nedelje, a četvrtu ostavljamo slobodnu. Ovo radim zato, što želim da vam ostavim dovoljno vremena da proučite i maksimizirate rezultate rada u prve tri nedelje. Bez obzira na koji se coaching program odlučite, beleške sa vašim razmišljanjima, idejama, planiranim i odabranim akcionim koracima dobijate na kraju svake sesije – kao podsetnik, motivator i dodatni fokus na cilj. Naravno, i izmedju sesija možete računati na moju podršku.

Evo najpopularnijih paketa - COACHING PAKETI "ŽIVOTNI BALANS"


PAKET 1 -  PAKET ZA RELAKSIRAN ŽIVOT:

Ukoliko želite da se oslobodite pritiska, griže savesti, stresa nastalog usled viška obaveza i manjka vremena preporučujem vam: 

  • 9 sesija putem skype-a u trajanju od po 45 minuta, 
  • desetnominutne konsultacije između sesija (telefonom, mailom, skypeom) i 
  • vaše beleške sa sesija


PAKET 2 -PAKET ZA RAZUMEVANJE SEBE

Ukoliko niste sigurni šta želite, šta je ono što bi vas moglo učiniti srećnim i zadovoljnim vaš paket je  

 
  • 6 SESIJA putem skype-a u trajanju od po 45 minuta, 
  • desetnominutne konsultacije između sesija (telefonom, mailom, skypeom) i 
  • vaše beleške sa sesija
 

PAKET 3 -PAKET ZA NAJBOLJU OPCIJU

Ukoliko ste trenutno u fazi kada razmišljate da je promena neizbežna, ali nemate ideju kako napraviti promenu ili se jednostavno plašite novog početka, onda je za vas 

  • 6 SESIJA putem skype-a u trajanju od po 30 minuta, 
  • desetnominutne konsultacije između sesija (telefonom, mailom, skypeom) i 
  • vaše beleške sa sesija

Naravno, ukoliko želite nešto drugo (npr. ne želite da se obavezujete ili da pravite pauzu nakon svake treće sesije) dogovorićemo se koja je to opcija koja vama najbolje odgovara.  Svakako vas pozivam da mi se javite na mirjana.gomilanovic@one2grow.net da razgovaramo o vašim potrebama. Na osnovu onoga što čujem, pripremiću vam predlog paketa. Naravno, svi materijali, predlozi, beleške će biti čuvani u strogoj tajnosti, potpuno poštujući individualnu i profesionalnu poverljivost informacija.

I, još jedno pitanje:
KOLIKO STE VI SPREMNI DA PLATITE OSTVARENJE SVOJIH SNOVA, ŽELJA I CILJEVA?