IZBAVITE SE IZ MORA IZGOVORA I PREUZMITE SVOJ ŽIVOT U SVOJE RUKE

Objavljeno: 06.12.2012.

Bar ste jednom u životu na televiziji (ako ste baš imali sreće – uživo) videli skup malih ostrva smeštenih u nekom prelepom, tirkiznim moru… sa sve belim peskom i palmama… Gotovo da čujete ptice i talase. I u nozdrvama već osećate miris soli i peska, je l da?!

Zamislite da se na jednom od tih ostrva krije vaš san. Ono što želite za sebe. Ostvarenje  planova koje imate sami sa sobom. Ono „što želite da budete kad porastete“. Verovali ili ne, to ostrvo  postoji!!  To je ostrvo u koje upravo gledate. Ime mu je VIZIJA .

ostrvo vizijaZamislite sad kako to tamo izgleda…. na tom ostrvu….  Primetite sve detalje. Boje. Zvuke. Vidite li kako tamo, na tom ostrvu, ponosno stoji vaša budućnost?Želite li da stignete tamo?

Koliko vam je zaista stalo da stignete na ostrvo VIZIJA?

 

ostrvo sada

Osvrnite se. Primetite da ste vi trenutno na drugom ostrvu – ostrvu po imenu SADA.  Kako izgleda to ostrvo?

 

 

Ono što ja vas sada pitam je:

nasukan brod

Šta vas to sprečava da odete sa ostrva  SADA na ostrvo VIZIJA?

Zaista? Sve to?

I, kada planirate da krenete na putovanje?

Podsetite me: koliko vam je, ono, važno da stignete do tog ostrva?

Ako bih vam rekla da ja posedujem brod, koji isplovljava baš danas, baš sada iz luke na ostrvu SADA i kreće ka luci na ostrvu VIZIJA, da li biste bili spremni da mi se pridružite na putovanju?


moj brod

A, ako bih na to dodala da sam izvrstan kapetan, sa iskustvom i osećajem za more, da vešto izbegavam prepreke i otvaram opcije, da razumem znakove koje putovanje priprema i da obećavam dobar osećaj tokom putovanja, da li biste mi se onda pridružili?

 

Vi mislite da već znate kako je to na ostrvu VIZIJA. Verujte, kad stignete tamo iznenadićete se da je zapravo još lepše.

Izbavite se iz mora izgovora i preuzmite svoj život u svoje ruke!

Pronađite svoj brod. Angažujte ličnog kapetana da vam pomogne da stignete na svoje ostrvo.

Krenite. Zaplovite. Uživajte!!

Želite svog kapetana?