Gde se coaching sesija održava

Kao i paket, mesto i vreme se određuju dogovorom, a u skladu sa vašim potrebama.

Ukoliko se radi o business coachingu, vezanim za cilj u kontekstu posla, i ukoliko dodatno nemate vremena niti želje za izmeštanjem iz vaše kancelarije, onda to može biti jedan od prostora za našu sesiju. Jedini preduslov je da bude zvučno i vizuelno izolovana, kao i da je prostorija svetla. Naravno, u ovu svrhu može nam poslužiti i sala za sastanke.
Moja kancelarija je svakako jedna od opcija.

Odaberite prostor koji vas inspiriše, gde se osećate udobno i spremno da izazovete sebe.  

Ukoliko vam to deluje udobnije, možemo sesiju održati u prirodi, šetajući pored Save ili Dunava na primer.

Interesantno je da se najbolje, najkvalitetnije sesije sa najvećom vrednošću za klijenta izvode "na daljinu" - putem skype-a. Razlog je jednostavan - u vreme koje dogovorimo vi ćete se udobno smestiti u vašem kutku, gde se osećate sigurno i zaštićeno. Tako ćete imati slobodu da se bavite sobom i vama važnim temama na način koji vama odgovara. Sakriveni od pogleda. Samo vi i vaše misli. Idealan ambijent za kreiranje vizije i definisanje akcija za njeno ostvarenje.

Važna napomena: coaching se dešava između sesija. Onda kada pokrenete proces razmišljanja i spoznaje, kada razumete opcije i mogućnosti. TADA vaš mozak počinje da radi, analizira, ocenjuje, pronalazi nove mogućnosti.... Zato je važno da u toku sesije bude te opušteni, sigurni i spremni da se otvorite pred samim sobom.