Coaching kao servis za postizanje vrhunskih poslovnih rezultata

Niko nije stigao do olimpijade ili šampionske titule bez trenera. Svaki uspešan sportista ima trenera - nekoga ko povećava njegovu sposobnost da bude uspešan.
Coaching je alat za pravljenje šampiona!! 

Svi vi koji ste na rukovodećoj poziciji znate da je liderstvo iscrpljujuć sport.
Executive coach (coach za vrhunske direktore) je vaš strateški partner koji je obučen  da pomaže liderima da pomere svoje granice. Stara izreka  kaže „Na vrhu ste usamljeni".  Executive coach pruža utočište liderima da iznesu svoje ideje i primedbe. Ohrabruje ih da na više načina pogledaju koje sve veštine treba da razviju kao i da osmisle načine da sagledaju svoje „slepe tačke“, kako bi poboljšali svoje liderstvo.


Ono što je prednost coacha u odnosu na vašu organizaciju, kolege, porodicu ili prijatelje je to da, ma koliko svi oni vama želeli najbolje, ne mogu ostati objektivni. Ono što radite (ili ne radite) utiče na sve njih. Na coacha - ne! Coach ne oseća posledice (dobre ili loše) vaših odluka, pobeda ili gubitaka. 
Coach nije vezan za vašu organizaciju. Vezan je samo za vas! 

Coaching je zaista moćan alat koji omogućava klijentu (vama) praćenje i podršku tokom dužeg vremena. Coach vam pruža pomoć da postanete samosvesni i nesutrašivi.

Kroz rad sa coachem dobićete neprevaziđeni uvid u suštinu "ko ste", ali što je najvažnije mogućnost da otkrijete masivni potencijal koji posedujete i tako postanete još jači lider, koji donosi još veću vrednost. Razumećete svoje snage i talente, naučićete specifične strategije kako da ih najbolje iskoristite u cilju podrške vašim ciljevima i ciljevima vaše organizacije.

Svi programi koučinga koje praktikujem se zasnivaju na Davinčijevskim postulatima, koji primenjeni u današnjem trenutku dovode do fenomena koji nazivam RENESANSNO LIDERSTVO. Pod tim podrazumevam multidisciplinarnost, sveobuhvatnost i celovitost lidera u svojoj ulozi.

Osnaživanjem pojedinca, njegove čulnosti i svesnosti zajedno sa klijentima razvijam balansirane i stabilne lidere, koji su kadri da vode i upravljaju timovima i poslovanjem, a pre svega sopstvenim životom.INDIVIDUALNI COACHING 


Business coaching
- coaching za uspešnu karijeru

Namenjen poslovnim ljudima, opredeljinim na uspeh, rast i pobeđivanje. Ljudima spremnim da se sa problemima uhvate u koštac; Namenjen pre svega zaposlenima koji žele da pronađu motivaciju i svrhu posla koji žele da obavljaju, pronađu resurse u sebi i napreve strategije za uspeh

Executive coaching –coaching za vrhunske direktore

Ovaj vid coachinga je namenjen stratezima, motivatorima, liderima i vizionarima. Izgraditi ili voditi kompaniju je velika odgovornost i ponekad je potrebna asistencija profesionalca da bi se dobili odgovori na pitanje: kako dalje?

Leadership and Management coaching -  coaching za lidere i rukovodioce

Graditi, razvijati i voditi timove je izazov. Raditi sa ljudima i njihovim potrebama i potencijalima ponekad može biti stresno. Coach vam može pomoći da otkrijete nove načine, pristupe i opcije.

Work / Life balance coaching – coaching za ravnotežu u životu

Namenjen poslovnim ljudima koji žele da u svakom segmentu svog živoda uživaju i budu uspešni bez griže savesti (posao, porodica, hobi, vreme za sebe, zdravlja i sl)


TIMSKI COACHING

Coaching timova - moćno i veoma produktivno sredstvo za angažovanje većeg broja zaposlenih /tima u

-       usaglašavanju timske vrednosti

-       kreiranju timske vizije

-       postavljanju poslovnih ciljeva u skladu sa ličnim i timskim vrednostima

-       pronalaženju načina za njegovo postizanje

-       utvrđivanju efiskasnih akcionih koriaka

-       preuzimanju odgovornosti i

-       posvećivanju dogovorenom cilju.